دیمنسیتی ۸۳۵۰، چیپست قدرتمند مدیاتک برای گوشی‌های میان‌رده معرفی شد

مدیاتک از چیپست جدید خود با عنوان ۸۳۵۰ رونمایی کرد. اوپو رنو ۱۳ و اوپو پد ۳ اولین محصولاتی هستند که با این چیپست روانه بازار می‌شوند.

دیمنسیتی ۸۳۵۰ تغییراتی جزئی را در مقایسه با ۸۳۰۰ تجربه کرده است؛ شبیه به چیپ‌های ۸۲۰۰ و ۸۲۵۰ . تنها تفاوت برجسته ۸۳۵۰ با چیپست قبلی، فناوری موسوم به «استاراسپید انجین» (StarSpeed Engine) برای تجربه گیمینگ در گوشی موبایل است. در ساخته قبلی مدیاتک، «هایپرانجین» (HyperEngine) عهده‌دار بهینه‌سازی بازی‌ها بود.

از رنو ۱۳ به‌عنوان اولین گوشی مجهز به دیمنسیتی ۸۳۵۰ به‌صورت رسمی رونمایی شده است:‌ رنو ۱۳ معرفی شد؛ گوشی میان‌رده دیدنی و پرتوان اوپو

فناوری مذکور کاهش ۱۰ درصدی مصرف انرژی (۲۴ درصد در حداکثر رزولوشن با نرخ فریم بالا) را به‌دنبال دارد و سرعت انتقال صحنه‌ها به‌واسطه آن ۲۴ درصد افزایش پیدا کرده است. همچنین با اتکا به این تراشه، ناپایداری پخش فریم‌ها ناچیز خواهد بود. البته مدیاتک مشخص نکرد که این بهبودها نسبت به ۸۳۰۰ صورت گرفته است یا یک چیپست دیگر.

این چیپ که با فرایند ۴ نانومتری توسعه پیدا کرده، به چهار هسته اصلی ۳.۳۵ گیگاهرتزی Cortex-A715 و چهار هسته Cortex-A510 به‌همراه جی‌پی‌یو Mali-G615 MC6 مجهز است. همچنین از رم چهارکاناله LPDDR5X با فرکانس ۸۵۳۳ مگابیت بر ثانیه و حافظه UFS 4.0 پشتیبانی می‌کند.

دیمنسیتی ۸۳۵۰ همچنین شامل ان‌پی‌یو ۷۸۰ برای فعالیت‌های هوش مصنوعی می‌شود و با بلوتوث ۵.۴ و وای‌فای 6E سازگار است. این چیپست امکان پخش تصاویر با رزولوشن فول HD پلاس/نرخ تازه‌سازی ۱۸۰ هرتز یا رزولوشن WQHD پلاس/نرخ تازه‌سازی ۱۲۰ هرتز را فراهم می‌کند و ضبط ویدیو آن تا رزولوشن 4K و نرخ ۶۰ فریم بر ثانیه محدود شده است. گوشی‌سازان به‌لطف این ساخته مدیاتک می‌توانند سنسور اصلی حداکثر ۳۲۰ مگاپیکسلی یا ترکیب سه‌تایی حداکثر ۳۲ مگاپیکسلی را در گوشی‌های خود به‌کار بگیرند.

🔗 منبع: GSMArena

شایان مددی
شایان مددی

من شایانم؛ دانشجوی مترجمی زبان انگلیسی، علاقه‌مند به نوشتن، و پیگیر اخبار حوزه‌های مختلف که از روی همین علاقه، وارد مسیر نویسندگی/تولید محتوا شدم و حالا چندین ساله که با تمرکز روی متون خبری، تو این حیطه فعالیت می‌کنم.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *