مقایسه شیائومی ۱۵ اولترا با گلکسی S25 Ultra؛ نبرد غول‌های اندرویدی!

چند هفته پس از رونمایی از گلکسی S25 Ultra، شیائومی نیز با معرفی پرچم‌دار جدید خود یعنی Xiaomi 15 Ultra وارد میدان شد و جدی‌ترین رقیب سامسونگ را روانهٔ بازار کرد. شیائومی این گوشی را با سخت‌افزاری نزدیک به S25 Ultra، اما با قیمتی پایین‌تر عرضه کرده است؛ از جمله مشخصات برجستهٔ آن می‌توان به سنسور دوربین یک اینچی و تراشهٔ قدرتمند Snapdragon 8 Elite اشاره کرد. در سوی دیگر، سامسونگ نیز برگ برنده‌هایی همچون قلم کاربردی S Pen، ویژگی‌های نرم‌افزاری پیشرفته و هوش مصنوعی اختصاصی را در چنته دارد؛ اما پرسش مهم اینجاست: کدام‌یک واقعاً ارزش خرید بیشتری دارد؟ در این مطلب از بلاگ ترب، قصد داریم دو گوشی پرچم‌دار Galaxy S25 Ultra و Xiaomi 15 Ultra را با یکدیگر مقایسه کنیم و به این سؤال پاسخ دهیم.

طراحی و کیفیت ساخت

جدول مشخصاتGalaxy S25 UltraXiaomi 15 Ultra
بدنهشیشهشیشه
فریمتیتانیومآلومینیوم
وزن۲۱۸ گرم۲۲۶ یا ۲۲۹ گرم
گواهی مقاومتIP68IP68
نسبت بدنه به صفحه نمایش۹۲.۵٪۸۹.۷٪
مقایسه طراحی گلکسی S25 Ultra و Xiaomi 15 Ultra

بیشتر گوشی‌های پرچم‌دار ابعاد بزرگی دارند، اما گلکسی S25 Ultra و Xiaomi 15 Ultra در برخی جزئیات طراحی با یکدیگر تفاوت دارند. هر دو دستگاه از بدنه‌ای شیشه‌ای بهره می‌برند، اما در جنس فریم اختلاف دارند: گلکسی S25 Ultra از فریم تیتانیومی استفاده می‌کند، درحالی‌که شیائومی 15 Ultra دارای فریم آلومینیومی است. این تفاوت باعث شده وزن گلکسی کمی سبک‌تر باشد؛ ۲۱۸ گرم در مقابل ۲۲۶ گرم. در بخش طراحی پنل پشتی نیز تفاوت‌های چشمگیری دیده می‌شود. گلکسی S25 Ultra از پنج سنسور دوربین بهره می‌برد که به‌صورت ردیفی زیر هم قرار گرفته‌اند. در مقابل، Xiaomi 15 Ultra دارای یک ماژول دوربین بزرگ و دایره‌ای‌شکل است که در آن پنج سنسور دوربین، سنسور تشخیص عمق، فلاش و لوگوی لایکا جای گرفته‌اند. علاوه بر این، بدنه پشتی شیائومی ۱۵ اولترا برخلاف گلکسی، دوتکه است و از دو رنگ متفاوت تشکیل شده که جلوه‌ای خاص به طراحی آن می‌بخشد.

شیائومی ۱۵ اولترا در دو نسخه طراحی مختلف عرضه می‌شود. نسخه دو رنگ که از پلاستیک و چرم مصنوعی ساخته شده و وزن سنگین‌تری دارد (۲۲۹ گرم) و نسخه شیشه‌ای کامل که در دو رنگ مشکی و سفید عرضه شده و وزن سبک‌تری دارد (۲۲۶ گرم)

گلکسی S25 Ultra طراحی زاویه‌دارتری دارد؛ لبه‌های صاف، گوشه‌های تیز و پنل‌های کاملاً تخت باعث شده این گوشی ظاهری حرفه‌ای‌تر اما در دست، کمی عریض‌تر احساس شود. عرض بیشتر ۲.۳ میلی‌متری آن نسبت به Xiaomi 15 Ultra ممکن است هنگام کار با گوشی محسوس باشد. در مقابل، Xiaomi 15 Ultra با ماژول دوربین بزرگ‌تر، ممکن است در استفاده روزمره کمی دست‌وپاگیر به نظر برسد.

پنل پشتی گلکسی S25 Ultra با گوریلا گلس ویکتوس ۲ محافظت می‌شود که مقاومت بالایی در برابر ضربه و خط‌وخش دارد. در مقابل، Xiaomi 15 Ultra از چرم مصنوعی و پلاستیک ساخته شده و تکنولوژی محافظتی خاصی برای پنل پشتی ندارد که می‌تواند تأثیر منفی بر دوام طولانی‌مدت آن داشته باشد. از نظر محافظت نمایشگر، S25 Ultra از Gorilla Armor 2، جدیدترین فناوری کورنینگ، بهره می‌برد، درحالی‌که Xiaomi 15 Ultra به شیشه محافظ اختصاصی خود یعنی Shield Glass 2 مجهز شده است. بااین‌حال، هر دو دستگاه دارای استاندارد IP68 برای مقاومت در برابر آب و گردوغبار هستند.

در مجموع در بخش طراحی از لحاظ ظرافت گلکسی S25 Ultra بهتر است، اما ظاهر شیائومی ۱۵ اولترا ممکن است برای بعضی خاص‌تر و جذاب‌تر باشد.

صفحه نمایش و کیفیت پنل

جدول مشخصاتGalaxy S25 UltraXiaomi 15 Ultra
جنس پنلDynamic AMOLED 2XAMOLED
اندازه پنل۶.۹ اینچ۶.۷۳ اینچ
رزولوشن پنل۱۴۴۰ در ۳۱۲۰ پیکسل۱۴۴۰ در ۳۲۰۰ پیکسل
تراکم پیکسلی (ppi)۴۹۸ پیکسل بر اینچ۵۲۲ پیکسل بر اینچ
رفرش ریت۱۲۰ هرتز (۱-۱۲۰ هرتز)۱۲۰ هرتز (۱-۱۲۰ هرتز)
روشنایی۱۴۱۷ نیت۱۵۹۹ نیت
محافظ صفحهCorning Gorilla Armor 2Xiaomi Shield Glass 2.0
مقایسه صفحه نمایش Xiaomi 15 Ultra و Galaxy S25 Ultra

در بخش صفحه‌نمایش، هر دو گوشی موبایل گلکسی S25 Ultra و Xiaomi 15 Ultra پنل‌های جذابی دارند؛ هر دو گوشی از پنل‌های AMOLED 2K استفاده می‌کنند و رفرش ریت ۱۲۰ هرتزی را ارائه می‌دهند. اولین تفاوت که شاید چندان محسوس نباشد در بخش سایز پنل است: شیائومی از یک پنل ۶.۷۳ اینچی با نسبت بدنه حدود ۹۰ درصدی استفاده کرده است. در مقابل، سامسونگ در S25 Ultra از یک پنل ۶.۹ اینچی با نسبت بدنه حدود ۹۳ درصد استفاده کرده که باعث می‌شود حاشیه‌های پنل S25 Ultra کمی کمتر به نظر برسد. البته این تفاوت شاید آن‌چنان محسوس نباشد.

رفرش ریت (نرخ تازه‌سازی) هر دو گوشی نیز ۱۲۰ هرتز است که قابلیت جابه‌جایی خودکار بین ۱ تا ۱۲۰ هرتز، بسته به محتوای در حال پخش را دارد.

تفاوت دیگر در کیفیت پنل است. شیائومی از یک پنل امولد ۱۲ بیتی با پشتیبانی از ۶۸ میلیارد رنگ در 15 Ultra استفاده کرده است. در واقع، مدت زیادی است که شیائومی از این پنل حتی در مدل‌های اقتصادی خود استفاده می‌کند. در مقابل، گلکسی S25 Ultra همچنان از همان پنل ۸ بیتی همیشگی خود استفاده کرده که حداکثر ۱۶ میلیون رنگ را نمایش می‌دهد. شاید این تفاوت برای تمام کاربران محسوس نباشد، اما برتری شیائومی در این بخش را نسبت به سامسونگ نشان می‌دهد.

شیائومی ۱۵ اولترا با تمامی استانداردهای HDR از جمله Dolby Vision سازگار است، درحالی‌که گلکسی S25 Ultra تنها از HDR10+ پشتیبانی می‌کند.

در بخش روشنایی البته تفاوت زیادی بین S25 Ultra و Xiaomi 15 Ultra وجود ندارد. حدود ۷ درصد روشنایی بیشتر در حالت دستی و ۱۲ درصد روشنایی بیشتر در حالت خودکار را در شیائومی ۱۵ اولترا می‌بینیم.

نمایش نمودار مقایسه روشنایی صفحه نمایش گوشی سامسونگ گلکسی اس 25 اولترا و شیائومی 15 اولترا در دو حالت دستی و خودکار با دو رنگ
نمودار مقایسه روشنایی صفحه نمایش گلکسی S25 Ultra و Xiaomi 15 Ultra (منبع: GSMArena)

در مجموع پنل S25 Ultra و Xiaomi 15 Ultra هر دو از بهترین پنل‌های موجود در بازار هستند؛ اما شیائومی ۱۵ اولترا به دلیل روشنایی کمی بهتر و البته پشتیبانی از طیف رنگ وسیع‌تر، می‌تواند گزینه جذاب‌تر و بهتری باشد.

باتری و شارژدهی

جدول مشخصاتGalaxy S25 UltraXiaomi 15 Ultra
ظرفیت باتری۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت۵۴۱۰ میلی‌آمپر ساعت
سرعت شارژ۴۵ وات۹۰ وات PD 3.0
شارژر درون جعبه
شارژ بی‌سیم۲۵ وات۸۰ وات
شارژ معکوس۴.۵ وات۱۰ وات
مقایسه باتری Xiaomi 15 Ultra و Galaxy S25 Ultra

شیائومی در پرچم‌دار جدید خود از یک باتری ۵۴۱۰ میلی‌آمپر ساعتی استفاده کرده است، درحالی‌که گوشی سامسونگ گلکسی S25 Ultra همچنان به یک باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی لیتیوم یونی متکی است. تفاوت کلیدی در این بخش، استفادهٔ شیائومی از باتری سیلیکون کربنی است که نسبت به باتری‌های سنتی لیتیوم یونی، بازدهی بهتری داشته و عمر باتری بیشتری ارائه می‌دهد.

در تست‌های شارژدهی، Xiaomi 15 Ultra حدود ۱ ساعت و ۱۰ دقیقه بیشتر از Galaxy S25 Ultra دوام آورده است. این اختلاف در وب‌گردی محسوس‌تر است، جایی که شیائومی عملکرد بهتری از خود نشان داده است.

نمایش نمودار مقایسه عمر باتری گلکسی اس ۲۵ اولترا و شیائومی ۱۵ اولترا با دو رنگ مختلف با نمایش عکس دو گوشی و عمر باتری کلی و عمر باتری در هر بخش
نمودار مقایسه عمر باتری گلکسی S25 Ultra و شیائومی ۱۵ اولترا (منبع: Nanoreview)

یکی از تفاوت‌های مهم در تجربهٔ شارژ، وجود آداپتور ۹۰ واتی در جعبهٔ شیائومی است. در مقابل، سامسونگ مانند مدل‌های اخیر خود، شارژر را از جعبه حذف کرده است. بااین‌حال، تفاوت سرعت شارژ بین این دو گوشی چندان زیاد نیست. در مجموع در بخش باتری، شیائومی ۱۵ اولترا به دلیل عمر باتری کمی بهتر و البته سرعت شارژ بالاتر و استفاده از تکنولوژی باتری جدیدتر، نسبت به S25 Ultra برتری دارد.

شیائومی ۱۵ اولترا از سرعت شارژ بی‌سیم ۸۰ واتی و شارژ معکوس ۱۰ واتی پشتیبانی می‌کند؛ درحالی‌که این اعداد برای S25 Ultra به ترتیب ۲۵ و ۴.۵ وات است.

سخت افزار و عملکرد پردازشی

جدول مشخصاتGalaxy S25 UltraXiaomi 15 Ultra
پردازندهSnapdragon 8 EliteSnapdragon 8 Elite
معماری۳ نانومتری۳ نانومتری
پردازنده گرافیکی (GPU)Adreno 830Adreno 830
حافظه رم (RAM)۱۲، ۱۶ گیگابایت۱۲، ۱۶ گیگابایت
حافظه داخلی (ROM)۲۵۶ و ۵۱۲ گیگابایت و ۱ ترابایت۲۵۶ و ۵۱۲ گیگابایت و ۱ ترابایت
نوع حافظهUFS 4.0UFS 4.1
پشتیبانی از حافظه جانبی
مقایسه سخت افزار Xiaomi 15 Ultra و Galaxy S25 Ultra

هر دو گوشی Xiaomi 15 Ultra و Galaxy S25 Ultra از تراشهٔ ۳ نانومتری Snapdragon 8 Elite، پرچم‌دار جدید کوالکام برای سال ۲۰۲۵ بهره می‌برند. البته سامسونگ نسخهٔ اختصاصی خود را با پسوند «for Galaxy» ارائه کرده که نشان‌دهندهٔ مقداری اورکلاک در عملکرد پردازنده است.

در آزمون‌های بنچمارک،گوشی شیائومی در بخش پردازش تک‌هسته‌ای و تست‌های گرافیکی Geekbench 6 کمی عملکرد بهتری دارد. بااین‌حال، در تست Antutu تفاوت چشمگیری مشاهده نمی‌شود و اکثر منابع نتایج تقریباً مشابهی برای هر دو دستگاه گزارش کرده‌اند.

نمایش نمودار عملکرد گلکسی اس ۲۵ اولترا و شیائومی ۱۵ اولترا در بنچمارک های مختلف با دو رنگ و در سه بخش مختلف
نمودار عملکرد گلکسی S25 Ultra و Xiaomi 15 Ultra در بنچمارک‌های مختلف (منبع: Nanoreview)

در مجموع، از نظر سخت‌افزاری، هر دو گوشی در کلاس پرچم‌داران قرار دارند و تفاوت آن‌قدر نیست که تجربهٔ کاربری را تحت‌تأثیر قرار دهد؛ بنابراین، با هر دو مدل، قدرت پردازشی بالایی در اختیار خواهید داشت و از نظر عملکرد، جای نگرانی وجود ندارد.

نرم افزار و رابط کاربری

جدول مشخصاتGalaxy S25 UltraXiaomi 15 Ultra
سیستم عاملAndroid 15Android 15
رابط کاربریOneUI 7.0HyperOS 2.0
پشتیبانی نرم‌افزاریتا ۷ سالتا ۴ سال
مقایسه نرم افزار Xiaomi 15 Ultra و Galaxy S25 Ultra

هر دو گوشی شیائومی ۱۵ اولترا و گلکسی S25 Ultra با اندروید ۱۵ عرضه می‌شوند، اما رابط کاربری شیائومی HyperOS 2 است که علاوه بر امکانات نرم‌افزاری گسترده، قابلیت‌های هوش مصنوعی جذابی را نیز ارائه می‌دهد. در مقابل، گلکسی S25 Ultra با OneUI 7 مبتنی بر اندروید ۱۵ عرضه می‌شود. سامسونگ نیز هوش مصنوعی اختصاصی خود با نام Awesome Intelligence را همراه با OneUI 7.0 عرضه کرده است.

شیائومی برای ۱۵ اولترا پشتیبانی ۴ ساله نرم‌افزاری را وعده داده است که این عدد برای اس ۲۵ اولترا به ۶ سال می‌رسد.

در بخش قابلیت‌های هوش مصنوعی، شیائومی ۱۵ اولترا عملکرد قابل‌توجهی دارد. اپلیکیشن Notes در این گوشی می‌تواند به‌صورت هوشمند متن‌ها را ویرایش و خلاصه‌سازی کند. اپلیکیشن Recorder نیز امکان تبدیل صدا به متن را دارد و حتی می‌تواند صدای افراد مختلف را از یکدیگر تفکیک کند. در اپلیکیشن گالری نیز قابلیت‌های هوش مصنوعی متعددی وجود دارد، از جمله حذف اشیای ناخواسته از تصاویر و تغییر سبک عکس‌ها.

در سوی دیگر، گلکسی S25 Ultra علاوه بر قابلیت‌های هوش مصنوعی گوگل، ویژگی‌های Awesome Intelligence را نیز ارائه می‌دهد. در اپلیکیشن گالری امکان حذف و جابه‌جایی اشیا وجود دارد. قابلیت Cross-app Action مانند یک دستیار مجازی عمل می‌کند و وظایفی نظیر یافتن موقعیت یک رستوران در گوگل مپس و اشتراک‌گذاری آن، افزودن رویدادها به تقویم یا مدیریت تنظیمات اپلیکیشن‌ها را انجام می‌دهد. همچنین دو قابلیت جدید Now Bar و Now Brief به OneUI 7 اضافه شده‌اند که با کمک هوش مصنوعی، خلاصه‌ای از برنامهٔ روزانه کاربر را ارائه می‌دهند.

در مجموع، هر دو گوشی از نظر نرم‌افزار و هوش مصنوعی امکانات متنوعی دارند، اما گلکسی S25 Ultra با دورهٔ پشتیبانی طولانی‌تر و قابلیت‌های هوش مصنوعی یکپارچه‌تر، گزینهٔ بهتری برای کاربرانی است که به استفادهٔ بلندمدت از گوشی اهمیت می‌دهند.

دوربین و کیفیت عکس‌برداری

جدول مشخصاتGalaxy S25 UltraXiaomi 15 Ultra
دوربین اصلی۲۰۰ مگاپیکسل۵۰ مگاپیکسل
دوربین اولتراواید۵۰ مگاپیکسل۵۰ مگاپیکسل
دوربین تله‌فوتو۱۰ مگاپیکسل (زوم ۳ برابری) + ۵۰ مگاپیکسل (زوم ۵ برابری)۵۰ مگاپیکسل (زوم ۳ برابری) + ۲۰۰ مگاپیکسل (زوم ۴.۳ برابری)
دوربین سلفی۱۲ مگاپیکسل۳۲ مگاپیکسل
کیفیت فیلمبرداری8K 30fps8K 30fps
مقایسه دوربین Xiaomi 15 Ultra و Galaxy S25 Ultra

گلکسی S25 Ultra همچنان به سنت سامسونگ در ارائهٔ دوربین‌های باکیفیت در گوشی‌های پرچم‌دار پایبند مانده است. این مدل به یک مجموعهٔ چهارگانه مجهز شده که شامل سنسور اصلی ۲۰۰ مگاپیکسلی، یک دوربین اولتراواید جدید و دو لنز تله‌فوتو با قابلیت بزرگ‌نمایی ۳ برابری و ۵ برابری است. بااین‌حال، تغییرات سخت‌افزاری در مقایسه با نسل قبل چشمگیر نیست و تمرکز سامسونگ بیشتر بر بهینه‌سازی عملکرد و پایداری تجربهٔ عکاسی بوده است.

در مقابل، شیائومی ۱۵ اولترا با رویکردی متفاوت، از سنسور اصلی ۱ اینچی بهره می‌برد که آن را در بین معدود گوشی‌هایی قرار می‌دهد که همچنان از این فناوری استفاده می‌کنند. اگرچه در این نسل خبری از دیافراگم متغیر نیست، اما این تغییر احتمالاً تأثیر محسوسی بر تجربهٔ کاربر نخواهد داشت. ترکیب دوربین پریسکوپی ۱۰۰ میلی‌متری (بزرگ‌نمایی ۴.۳ برابری) با حسگر ۲۰۰ مگاپیکسلی در کنار یک تله‌فوتوی ۷۰ میلی‌متری (بزرگ‌نمایی ۳ برابری) و حسگر ۵۰ مگاپیکسلی، امکان ثبت تصاویر متنوع‌تری را فراهم کرده است.

دوربین اصلی در حالت عادی

عکس‌های دوربین اصلی هر دو گوشی عالی هستند، اما شیائومی ۱۵ اولترا معمولاً شارپنس و جزئیات بهتری در کل ارائه می‌دهد و سایه‌ها را بهتر نشان می‌دهد، هرچند گلکسی S25 Ultra در کنتراست دقت بیشتری دارد. رنگ‌های سامسونگ کمی خنثی‌تر هستند، اما با عکس‌های شیائومی تفاوت زیادی ندارد. همچنین، شیائومی ۱۵ اولترا در عکاسی پرتره با زوم 1x عملکرد بهتری در نور ضعیف و جداسازی سوژه‌ها بدون استفاده از حالت پرتره دارد که این ویژگی آن را برای چنین شرایطی برتر می‌کند.

دوربین اصلی در نور کم

در شرایط نوری ضعیف، عملکرد دوربین اصلی شیائومی ۱۵ اولترا بسیار بهتر از S25 Ultra است. شیائومی به‌جای حالت شب، از یک حالت خودکار عکاسی استفاده می‌کند که عملکرد بسیار خوبی دارد و تصاویر واضح‌تر، تمیزتر و با دامنه داینامیک وسیع‌تری نسبت به گلکسی S25 Ultra ارائه می‌دهد. نکته قابل‌توجه این است که گلکسی به طور پیش‌فرض پردازش زیادی در حالت شب انجام نمی‌دهد، اما می‌توان حالت شب را فعال کرد.

دوربین تله‌فوتو در حالت عادی

در زوم ۲ برابری، ۱۵ اولترا جزئیات را بهتر ثبت می‌کند، هرچند گلکسی S25 Ultra هم به‌خوبی کار خود را انجام می‌دهد. در زوم ۳ برابری نیز، همچنان شیائومی گزینه‌ای بهتر به‌حساب می‌آید و در زمینه پرتره نیز عملکرد بهتری نسبت به سامسونگ دارد.

در تله‌فوتوهای با زوم بیشتر، اوضاع کمی متفاوت است. دوربین ۴.۳ برابری شیائومی در بیشتر شرایط عکس‌هایی بهتری با جزئیات بیشتر و دقیق‌تر از حالت ۵ برابری Galaxy S25 Ultra ارائه می‌دهد. البته، نتایج در این بخش کمی مبهم است و می‌توان گفت نتایج بسیار نزدیک به سامسونگ است.

دوربین تله‌فوتو در نور کم

در مقایسه دوربین تله‌فوتو، نتایج دوربین S25 Ultra به طرز غیرمنتظره‌ای در حالت ۲ برابری برتری دارد؛ هرچند در حالت ۳ برابری این برتری به نفع شیائومی است. البته در حالت ۴.۳ برابری شیائومی و ۵ برابری گلکسی، می‌توان دید که شیائومی تصاویر تمیزتری ارائه می‌دهد درحالی‌که گلکسی نویز بیشتری دارد.

در حالت زوم ۸.۶ برابری شیائومی مقابل ۱۰ برابری گلکسی، انتخاب کمی سخت است. ولی می‌توان گفت که هر دو گوشی در زمینه خود نسبتاً خوب عمل می‌کنند.

دوربین اولتراواید در حالت عادی

پیداکردن تفاوت بین عکس‌های شیائومی و سامسونگ در حالت اولتراواید کمی سخت است و می‌توان گفت هر دو گوشی کیفیت خوبی را ارائه می‌دهند.

دوربین اولتراواید در نور کم

عکس‌های دوربین اولتراواید گلکسی برتری جزئی در وضوح تصویر دارند و عکس‌های بهتری نسبت به شیائومی می‌گیرند.

دوربین سلفی

کیفیت عکس‌های سلفی S25 Ultra اساساً به دلیل رزولوشن مناسب و فوکوس خودکار بهتر است، دو بخشی که شیائومی سال‌هاست در آن با چالش روبرو است.

فیلم‌برداری

هر دو گوشی شیائومی ۱۵ اولترا و گلکسی S25 اولترا قابلیت‌های گسترده‌ای برای ضبط ویدئو دارند، از جمله پشتیبانی از 4K60، 8K و 4K120 در برخی دوربین‌ها که شیائومی به طور خاص از Dolby Vision هم پشتیبانی می‌کند، درحالی‌که گلکسی این ویژگی را ندارد. هر دو گوشی همچنین از حالت فیلم‌برداری Pro نیز پشتیبانی می‌کنند.

در مقایسه کیفیت ویدئو، شیائومی در ضبط ویدئو با زاویه اولتراواید کمی تیزتر است، اما در زوم 1x و 2x تفاوت زیادی دیده نمی‌شود. در زوم 3x، شیائومی برتری قابل‌توجهی دارد، اما در مقایسه 4.3x با 5x تفاوت بسیار جزئی است. در زوم 10x نیز شیائومی عملکرد بهتری دارد.

ارزش خرید

باتوجه‌به قیمت ۹۰۰ دلاری شیائومی ۱۵ اولترا، انتظار می‌رود که این گوشی در بازار ایران قیمتی بین ۱۰۰ تا ۱۰۵ میلیون تومان داشته باشد؛ هرچند به دلیل تغییر در تعرفه‌ها یا قیمت ارز، امکان تغییر در این عدد وجود دارد. از طرفی گلکسی S25 Ultra با قیمت پایه ۱۳۰۰ دلار، هم اکنون با قیمت ۱۳۰ میلیون تومان فروخته می‌شود.

اگر ملاک را قیمت دلاری این دو گوشی در نظر بگیریم (۹۰۰ دلار در مقابل ۱۳۰۰ دلار)، شیائومی ۱۵ اولترا باتوجه‌به عملکرد بهتر دوربین، شاید انتخاب بهتری برای کسانی باشند که به عکاسی و فیلم‌برداری اهمیت بیشتری می‌دهند. از طرفی البته از لحاظ قابلیت‌های نرم‌افزاری و البته عملکرد مشابه سخت‌افزاری و البته بخش‌های مختلفی مانند طراحی و البته بحث برند، شاید برخی S25 Ultra را برای خرید ترجیح دهند.

مزایا و معایب Samsung Galaxy S25 Ultra

گوشی Samsung Galaxy S25 Ultra مانند نسل‌های قبلی خود، ترکیبی از ویژگی‌های پیشرفته و امکانات حرفه‌ای را ارائه می‌دهد. در ادامه به بررسی مهم‌ترین مزایا و معایب این پرچم‌دار سامسونگ می‌پردازیم.

  • طراحی جذاب و جنس بدنه تیتانیومی
  • قلم S Pen
  • نرم‌افزار و رابط کاربری خوب
  • پردازنده ۳ نانومتری جدید اسنپدراگون
  • نبود شارژر در جعبه
  • پشتیبانی از شارژر ۲۵ واتی و عملکرد باتری کمی ضعیف
  • عملکرد کمی ضعیف دوربین در نور کم
  • نبود قابلیت‌های بلوتوثی در قلم S Pen

مزایا و معایب Xiaomi 15 Ultra

شیائومی هم امسال توانسته یک نسل موفق دیگر از خانواده اولترا را به بازار عرضه کند که رقیبی جدی برای پرچم‌داران دیگر شرکت‌ها محسوب می‌شود. در ادامه نگاهی به مزایا و معایب این گوشی خواهیم داشت.

  • طراحی جذاب پنل پشتی
  • صفحه نمایش با کیفیت با پشتیبانی از دالبی ویژن
  • عملکرد باتری خوب و عرضه با شارژر ۹۰ واتی
  • عملکرد خوب دوربین
  • سلفی ها میتوانست بهتر باشد
  • خروجی ویدیویی می‌توانست شارپ‌تر باشد
  • داغی بیش از حد در کارهای سنگین

گلکسی S25 Ultra رقبای سرسختی مانند iPhone 16 Pro Max هم دارد. برای بررسی دقیق‌تر رقابت این دو پرچمدار، مطلب مقایسه Galaxy S25 Ultra با iPhone 16 Pro Max را از دست ندهید.

جمع بندی

شیائومی ۱۵ اولترا به طور خاص برای کسانی که به دوربین گوشی اهمیت زیادی می‌دهند، گزینه‌ای بسیار جذاب است. این گوشی با سنسور دوربین ۱ اینچی و عملکرد برجسته‌اش، شاید تنها انتخاب برای افرادی باشد که به کیفیت تصویربرداری بالا توجه ویژه دارند. علاوه بر این، باتری بزرگ‌تر، شارژ سریع‌تر و حضور شارژر در جعبه، از ویژگی‌هایی هستند که می‌توانند به جلب‌توجه بیشتر کاربران کمک کنند.

از سوی دیگر، گلکسی S25 Ultra بیشتر مناسب افرادی است که به دنبال گوشی‌ای با عملکرد نرم‌افزاری عالی هستند. اگرچه دوربین این دستگاه ممکن است کمی از شیائومی ۱۵ اولترا ضعیف‌تر باشد، اما S25 Ultra در بخش نرم‌افزاری و قابلیت‌هایی مثل قلم S Pen، برتری‌هایی دارد که برای بسیاری از کاربران به‌ویژه در استفاده‌های حرفه‌ای، اهمیت زیادی دارد. در نهایت، تجربه کاربری برند نیز در انتخاب گوشی تأثیرگذار است؛ شاید برخی افراد به دلیل تجربه مثبت خود از گوشی‌های سامسونگ، ترجیح به استفاده از S25 Ultra داشته باشند.

در نهایت، اگر شما به دنبال یک گوشی‌ هوشمند با قیمت مناسب‌تر، نرم‌افزار قوی‌تر و سلفی‌های بهتر هستید، گلکسی S25 Ultra گزینه بهتری خواهد بود. اما اگر دوربین و عمر باتری برای شما اولویت دارد و طراحی خاص‌تر مدنظر شماست، شاید بد نباشد نگاهی به Xiaomi 15 Ultra بیندازید.

جدول مشخصاتGalaxy S25 UltraXiaomi 15 Ultraبرنده 🏆
بدنهشیشه، فریم تیتانیومشیشه، فریم آلومینیومبرابر
صفحه نمایش۶.۹ اینچ Dynamic AMOLED 2x۶.۷۳ اینچ LTPO AMOLEDGalaxy S25 Ultra
باتری۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت۵۴۱۰ میلی‌آمپر ساعتXiaomi 15 Ultra
سخت افزارSnapdragon 8 Elite | 12, 16GB RAMSnapdragon 8 Elite | 12, 16GB RAMXiaomi 15 Ultra
نرم افزارAndroid 15 | OneUI 7.0Android 15 | HyperOS 2.0Galaxy S25 Ultra
دوربین عقب (اصلی، اولتراواید، تله‌فوتو)۲۰۰+۵۰+۵۰+۱۲ مگاپیکسل۵۰+۵۰+۲۰۰+۵۰ مگاپیکسلGalaxy S25 Ultra
دوربین سلفی۱۲ مگاپیکسل۳۲ مگاپیکسلGalaxy S25 Ultra
مقایسه کلی مشخصات دو گوشی Galaxy S25 Ultra و Xiaomi 15 Ultra

سوالات متداول در مورد Galaxy S25 Ultra و Xiaomi 15 Ultra

از لحاظ نرم‌افزاری، گلکسی S25 Ultra بهتر است یا شیائومی ۱۵ اولترا؟

گلکسی S25 Ultra و شیائومی ۱۵ اولترا هر دو با اندروید ۱۵ اما با رابط کاربری‌های متفاوت عرضه می‌شوند که هر یک مزایا و معایب خاص خود را دارد؛ اما از نظر قابلیت‌های هوش مصنوعی، سبک رابط کاربری و البته پشتیبانی نرم‌افزاری، می‌توان گفت که سامسونگ برتری دارد.

برای بازی کردن و گیمینگ شیائومی ۱۵ اولترا بگیریم یا S25 Ultra؟

با توجه به تراشه یکسان به‌کار رفته در دو گوشی، می‌توان گفت که عملکرد گلکسی S25 Ultra و Xiaomi 15 Ultra در گیم یکسان است. البته باید به فاکتورهایی مانند بهینه بودن بازی برای تراشه نیز توجه داشت که برای هر بازی متفاوت است.

از لحاظ باتری Galaxy S25 Ultra بهتر است یا Xiaomi 15 Ultra؟

با توجه به اینکه ظرفیت باتری Xiaomi 15 Ultra بیشتر از S25 Ultra است و البته با توجه به تجربه کاربران، عملکرد باتری شیائومی ۱۵ اولترا بهتر است.

به اشتراک بگذارید
مهدی شهیدی
مهدی شهیدی

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *