بهترین گوشی شیائومی تا ۸ میلیون تومان (اسفند ۱۴۰۳)

بازار موبایل ایران، به دلیل نوسانات ارزی و دلایل مختلف دیگر، همواره در حال تغییر و تحول است. این امر باعث می‌شود کسانی که قصد خرید گوشی دارند، بسته به زمانی که در آن قرار دارند، با گزینه‌های متنوعی مواجه باشند. یعنی گزینه‌هایی که امروز در بازه قیمت ۸ میلیون تومان می‌توان خرید، شاید ماه آینده به دلیل تغییر محدوده قیمت‌شان، قابل خرید نباشند. در هر صورت، در این مقاله قصد داریم دو گوشی از سری Poco و دو گوشی هم از سری Redmi شیائومی که می‌توان با ۸ میلیون خرید را معرفی کنیم.

بهترین گوشی‌های شیائومی تا ۸ میلیون

پیش از اینکه به معرفی بهترین گوشی‌های شیائومی در بازه قیمت ۸ میلیون تومان بپردازیم، لازم است اشاره کنیم که گزینه‌های موجود در این رنج قیمت، جزو گوشی‌های میانرده اقتصادی طبقه‌بندی می‌شوند. یعنی اگرچه قدرت سخت افزاری و کیفیت لازم برای اجرای برخی از بازی‌های گرافیکی و سنگین را دارند یا گاها مشخصات چشمگیری در نمایشگر و دوربین خود ارائه می‌دهند، اما نباید انتظار داشت که می‌توان بهترین عملکرد را با آن‌ها تجربه کرد.

اگر بودجه کم‌تری دارید، ما بهترین گوشی شیائومی تا ۵ میلیون را نیز در مطالب قبلی وبلاگ ترب معرفی کرده‌ایم که قطعا در تصمیم‌گیری برای خرید به شما کمک می‌کند.

۱. گوشی Poco C65 شیائومی

گوشی شیائومی POCO C65
پوکو C65
ویژگی‌هاتوضیحات
صفحه‌نمایش (ابعاد، حداکثر نرخ نوسازی، نوع)۶.۷۴ اینچ، ۹۰ هرتز، IPS LCD
تراشه (Chipset)Mediatek MT6769Z Helio G85
پردازنده گرافیکی (GPU)Mali G52 MC2
سیستم‌عامل (OS، رابط کاربری)اندروید ۱۳ + MIUI 14 برای Poco
رم۴/۶/۸ گیگابایت
حافظه داخلی۱۲۸/۲۵۶ گیگابایت
دوربین (اصلی + ماکرو + آگزیلری)۵۰ + ۲ + ۰.۰۸ مگاپیکسل
دوربین سلفی۸ مگاپیکسل
باتری، شارژر۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت، ۱۸ وات

اولین گزینه‌ای که در رنج قیمت ۸ میلیون می‌توانید انتخاب کنید، Poco C65 شیائومی است. گوشی‌های برند پوکو، معمولا شامل مدل‌های میانرده با مشخصات قابل قبول نسبت به بازه قیمت خود هستند که بسته به سطح عملکرد خود، به چند دسته تقسیم می‌شوند. یکی از این دسته‌ها، سری C برند پوکو است که مثل C65 شامل گوشی‌های اقتصادی این برند می‌شود. حس کلی کار کردن با Poco C65 به شکلی است که شما را از خرید خود و آنچه که در این بازه قیمت به دست می‌آورید، راضی می‌کند.

در این گوشی، یک نمایشگر بزرگ ۹۰ هرتزی وجود دارد که به اندازه کافی خوب عمل می‌کند و نسبت به نمایشگرهای LCD، روشنایی قابل توجهی نیز دارد. اما نقطه ضعف‌هایی مثل کند بودن سرعت واکنش پیکسل‌ها که منجر به ایجاد تصاویر مبهم و دنباله‌دار (Ghosting) می‌شود، نیز در آن وجود دارد. یا بازی‌ها با فریم ریت خیلی زیادی در آن اجرا نمی‌شوند. به همین دلیل، تاکید داریم که در گوشی‌های این رنج قیمت، باید به حداقل‌ها راضی باشید و پیش از هر چیز، اولویت‌های خود را مشخص کنید.

  • طراحی زیبا و بدنه مقاوم و باکیفیت
  • نمایشگر LCD با روشنایی قابل قبول و نرخ نوسازی ۹۰ هرتز
  • عملکرد خوب دوربین اصلی و سلفی در نور روز
  • شارژدهی خوب
  • قدرت کافی برای اجرای بازی‌ها
  • وجود شارژر در جعبه گوشی
  • کیفیت اسپیکرها چنگی به دل نمی‌زند
  • نداشتن دوربین فوق عریض
  • چیپست Helio G85 به اندازه کافی برای اجرای بازی‌ها با فریم ریت بالا قدرتمند نیست
  • نداشتن لرزشگیر دوربین و محدود بودن کیفیت فیلم‌برداری به ۱۰۸۰

۲. گوشی Redmi 14C شیائومی

گوشی شیائومی ردمی 14c
ردمی 14C
ویژگی‌هاتوضیحات
صفحه‌نمایش (ابعاد، حداکثر نرخ نوسازی، نوع)۶.۸۸ اینچ، ۱۲۰ هرتز، IPS LCD
تراشه (Chipset)Mediatek Helio G81 Ultra
پردازنده گرافیکی (GPU)Mali G52 MC2
سیستم‌عامل (OS، رابط کاربری)اندروید ۱۴ + HyperOS
رم۴/۶/۸ گیگابایت
حافظه داخلی۱۲۸/۲۵۶ گیگابایت
دوربین (اصلی + تشخیص عمق + آگزیلری)۵۰ + ۲ + ۰.۰۸ مگاپیکسل
دوربین سلفی۱۳ مگاپیکسل
باتری، شارژر۵۱۶۰ میلی‌آمپر ساعت، ۱۸ وات

در رنج قیمت ۸ میلیون تومان، نسخه ۴ / ۱۲۸ گیگابایتی گوشی Redmi 14C جدیدترین گزینه‌ای است که می‌توانید خریداری کنید. این گوشی نقطه ضعف‌ها و نقطه قوت‌های خاص خودش را دارد که باعث ایجاد یک حس دوگانه و تردید نسبت به آن می‌شود. چه تردیدی؟ اولین مورد، نمایشگر LCD و نبود لایه محافظ قابل اتکای Gorilla Glass روی‌ آن است. در عین حال، از نرخ نوسازی تصویر ۱۲۰ هرتز پشتیبانی می‌کند که به ندرت می‌توان در این بازه قیمت تجربه کرد. از تمام مدل‌های دیگری که در این مطلب معرفی کردیم، بیشتر است.

یا یکی دیگر از این موارد که به طور همزمان، هم به نقطه قوت این گوشی تبدیل شده و هم نقطه ضعف آن، ستاپ دوربین‌ها است. دوربین اصلی این گوشی از یک سنسور ۵۰ مگاپیکسلی استفاده می‌کند که فوکوس خودکار تشخیص فاز (PDAF) هم دارد، اما توان فیلم‌برداری آن فراتر از ۱۰۸۰ نمی‌رود. این موارد، باعث شده‌اند تا Redmi 14C با وجود همه پتانسیل‌ها، یک گوشی بلاتکلیف باشد که مشخص نیست باید از آن تعریف کرد یا از خرید آن منصرف شد. شما به عنوان کسی که قصد خرید گوشی دارید، بهترین تصمیم‌گیرنده هستید و باید ببینید که بر اساس خواسته‌ها و نیازهایتان، آیا نقطه قوت‌های این گوشی به نقطه ضعف‌های آن می‌چربد یا خیر.

  • طراحی زیبا و نوآورانه با حس تازگی
  • برخورداری از یک نمایشگر بسیار بزرگ ۱۲۰ هرتزی
  • مجهز به آخرین نسخه اندروید و رابط کاربری شیائومی در زمان عرضه خود
  • برخورداری از دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی با عملکرد قابل قبول در نور روز
  • نمایشگر LCD
  • رزولوشن نمایشگر می‌توانست بیشتر باشد
  • افت کیفیت دوربین در نور کم، کیفیت پایین فیلم‌برداری و عدم برخورداری از دوربین فوق عریض
  • نبود لایه محافظ Gorilla Glass حتی روی نمایشگر و عدم برخورداری از گواهی مقاومت در برابر آب
  • عملکرد سخت افزاری نه چندان چشمگیر نسبت به قیمت گوشی

بهترین گوشی‌های شیائومی تا ۸ میلیون تومان را از کجا بخریم؟

اگر قصد خرید گوشی شیائومی یا سایر برندهای مطرح بازار را دارید، به بزرگ‌ترین موتور جستجوی محصول ایران یعنی سایت ترب مراجعه کنید که امکان مقایسه قیمت و مشخصات انواع و اقسام لوازم الکترونیکی از جمله گوشی موبایل را فراهم کرده تا هر مدلی که متناسب با نیازها و بودجه خود مد نظر دارید، با بهترین قیمت تهیه کنید. از نظر اعتمادسازی، باید خاطرنشان کنیم که تمام فروشندگان ترب، نشان اعتماد الکترونیک دارند و علاوه‌براین، بر اساس عملکرد خود امتیاز دریافت می‌کنند.

امتیاز هر فروشنده، نشان‌دهنده میزان قابل اعتماد بودن آن است. اما اگر این برایتان کافی نیست، می‌توانید فروشندگان دارای نشان ضمانت ترب را انتخاب کنید که به هر فروشنده‌ای داده نمی‌شود. فقط فروشگاه‌هایی که سابقه طولانی و خوبی در ترب دارند، واجد شرایط دریافت این نشان هستند و برای دریافت آن باید ضمانت مالی به ترب پرداخت کنند تا در صورت معیوب بودن کالای ارسال شده، ارسال نشدن کالا در زمان مدنظر یا مغایرت کالای ارسال شده با کالای سفارش داده شده، وجه شما را پس بدهند.

کلام آخر

هر دو گوشی Poco C65 و Redmi 14C که فعلا تنها گزینه‌های با ارزش شیائومی در بازه قیمت ۸ میلیون تومان به شمار می‌روند، از گوشی‌های اقتصادی و پایین‌رده هستند که شباهت‌های زیادی دارند. اما یکسری تفاوت هم بین آن‌ها وجود دارد که از این دست می‌توان به جدیدتر بودن Redmi 14C اشاره کرد که به معنای دریافت آپدیت‌های نرم‌افزاری بیشتر نسبت به Poco C65 است.

همچنین، Redmi 14C نمایشگر ۱۲۰ هرتزی دارد که بزرگ‌تر از Poco C65 است و حداقل روی کاغذ، دوربین سلفی بهتری هم دارد. تنها برتری Poco C65 این است که قدرت پردازنده آن کمی بهتر است که باز هم باعث اختلاف چندان زیادی نمی‌شود. در نهایت، انتخاب بین این دو به اولویت‌های شما بستگی دارد.

نام گوشیسایز نمایشگرنرخ نوسازی تصویرنوع پنل نمایشگرچیپستنسخه اندرویددوربین اصلیدوربین سلفیظرفیت باتریسرعت شارژ
Poco C65۶.۷۴ اینچ،۹۰ هرتزIPS LCDHelio G85اندروید ۱۳۵۰ مگاپیکسل۸ مگاپیکسل۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت۱۸ وات
Redmi 14C۶.۸۸ اینچ۱۲۰ هرتزIPS LCDHelio G81 Ultraاندروید ۱۴۵۰ مگاپیکسل۱۳ مگاپیکسل۵۱۶۰ میلی‌آمپر ساعت۱۸ وات

پرسش های متداول در مورد بهترین گوشی شیائومی تا ۸ میلیون

با ۸ میلیون بودجه، چه گزینه‌هایی از شیائومی وجود دارد؟

با ۸ میلیون تومان بودجه، می‌توان گوشی‌های Poco C65 و نسخه ۴/۱۲۸ گیگابایتی گوشی Redmi 14C را خریداری کرد.

بهترین گوشی شیائومی تا ۸ میلیون کدام است؟

عملکرد سخت افزاری هر دو گوشی شیائومی در بازه قیمت ۸ میلیون، بسیار به هم نزدیک است، اما Poco C65 کمی بهتر عمل می‌کند. اما Redmi 14C نمایشگر ۱۲۰ هرتز بزرگ‌تر و دوربین سلفی بهتری دارد و جدیدتر است.

در بازه قیمت ۸ میلیون، پوکو بخریم یا ردمی؟

پوکو معمولا برای عملکرد قوی‌تر در بازی، و ردمی برای تعادل بهتر بین امکانات و قیمت، در گوشی‌های پایین‌رده و اقتصادی انتخاب‌های مناسب‌تری هستند. اما در این بازه قیمت، تفاوت خاصی بین آن‌ها وجود ندارد.

به اشتراک بگذارید
عرفان رحیمی صادق
عرفان رحیمی صادق

من فارغ‌التحصیل مترجمی زبان انگلیسی هستم و از سال ۹۴ تولید محتوا رو شروع کردم. اوایل، از زمانی که تولید محتوا رو جدی‌تر دنبال کردم، درهای جدیدی به روم باز شد و با افراد مهمی تو این عرصه آشنا شدم که سعی کردم از هر کدوم یه چیزایی یاد بگیرم.

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *